Koffielust op de zaak

Zakelijk genieten van onze vers gebrande koffiebonen

Banner image

Koffielust op de zaak

Heerlijke verse koffie op de zaak, daar worden je medewerkers, klanten en relaties blij van. De verse gebrande koffiebonen van Koffielust smaken niet alleen opvallend lekker, je maakt er ook nog eens positieve impact mee. Onze koffieboeren krijgen een eerlijke prijs voor hun bonen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij ons de kans om zinvol werk te doen en hun talenten te ontwikkelen.

De wereld een beetje mooier maken kan heel eenvoudig door je koffie op het werk te vervangen door duurzame koffie.

We komen graag een keer bij je langs om de mogelijkheden voor zakelijk gebruik van verse koffiebonen met je te bespreken. Dat kan natuurlijk ook tijdens een online meeting. Uiteraard kunnen we onze vers gebrande koffie ook bij jouw medewerkers thuis bezorgen.

Neem snel contact met ons op zodat je direct kunt genieten van onze excellente koffie op de zaak.

Banner image

Koffielust in jouw horecazaak

Op zoek naar duurzame koffie voor jouw horecazaak? Verwen je gasten met echt goede koffie en maak gebruik van de kracht van het verhaal achter Koffielust voor jouw restaurant of koffiebar. Een uitgekiende melange van ambachtelijk vers gebrande bonen is dé manier om je te onderscheiden. Koffie met impact is een keuze van de groeiende groep bewuste consumenten, een trend die zich in de toekomst zeker door gaat zetten. Kies je voor een licht gebrande Ethiopische koffie of gaat je voorkeur uit naar een robuuste, krachtige koffie? Bij Koffielust kan je een geheel eigen duurzame koffiemelange samenstellen, helemaal afgestemd op jouw zakelijk koffiewensen.

Eigen merk koffiebonen

White label koffie: vers gebrande koffiebonen, een door jou gekozen melange helemaal in je eigen huisstijl. Wil je graag koffie onder eigen merk verkopen? Ook dan ben je bij Koffiebranderij Koffielust aan het juiste adres. Wij adviseren je graag bij het maken van een keuze die helemaal past bij jouw bedrijf.