Welkom in ons proeflokaal

Koffie Proeflokaal Veenhuizen

Proeven, ruiken en beleven

Tijdens een ontspannen bijeenkomst vertellen we je meer over de herkomst van de koffiebonen en over het proces van koffieboon naar koffiekopje. Wat is de invloed van branden op de smaak van koffie? Hoe beoordeel je de kwaliteit van koffie? Wat is het verschil tussen Arabica en Robusta koffiebonen? Geniet van de koffieproeverij en leer  hoe je thuis de lekkerste koffie zet, welk smaakprofiel het beste bij jou past en waar je op moet letten bij het kopen van koffiebonen.

Duur: 2 uur

Kosten: € 13,95 per persoon (vanaf 10 personen)

Wanneer: i.v.m. Covid-19 maatregelen tijdelijk niet mogelijk

Thuisbarista cursus

Wil je thuis de perfecte espresso leren zetten? En wil je weten hoe je het perfecte melkschuim voor een lekkere romige cappuccino maakt? Tijdens de Barista workshop van Koffiebranderij Koffielust nemen we je drie uur lang mee in de wondere wereld van koffie en leer je meer over het proces van koffieboon tot koffiekopje. Je gaat zelf aan de slag achter onze professionele koffiemachines maar je eigen (halfautomaat) machine meenemen mag natuurlijk ook.

Duur: 3 uur

Kosten: € 65,00 per uur voor 2 personen

Wanneer: i.v.m. Covid-19 maatregelen tijdelijk niet mogelijk

Thuisbarista cursus in het Proeflokaal van Koffiebranderij Koffielust in Veenhuizen
Koffie ruiken, proeven en beleven in Veenhuizen, Drenthe

Bajesleut

Een uniek arrangement waarin verleden en heden samenkomen en je kunt genieten van boeiende verhalen en heerlijke koffie. Je bezoekt het Gevangenismuseum, maakt een rit in de oude boevenbus door Veenhuizen en eindigt met een demonstratie koffiebranden en koffieproeverij in Koffiebranderij Koffielust.

Duur: 1 uur en 15 minuten

Kosten: € 9,95 per persoon (minimaal 10 personen)

Wanneer: te boeken als groep

Wanneer: i.v.m. Covid-19 maatregelen tijdelijk niet mogelijk

Bedrijfuitje of familiedag in Veenhuizen

Onze koffiebrand demonstratie is uitermate geschikt voor familiedagen en bedrijfsuitjes tot 25 personen. We helpen je graag bij het samenstellen van een dagprogramma in Veenhuizen, waar nog veel meer leuke activiteiten zijn voor een uniek bedrijfsuitje, een vriendenuitje of gezellige familiedag in Veenhuizen. Kijk voor inspiratie eens bij onze arrangement Bajesleut en onze Barista Workshop, en  is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Wanneer: i.v.m. Covid-19 maatregelen tijdelijk niet mogelijk

Koffiedemonstratie Koffiebranderij Koffielust